KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Paulina, Spådame, Klarsynt, Synske, Spåtelefon,

Paulina


Paulina gir veiledning med utgangspunkt i sin sjette sans og sine synske evner. Hun er en profesjonell spåkvinne som føler energiene og gir deg de svar hun finner.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
656
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Paulina heter jeg, og velkommen hit til meg. Om du føler at du har behov for å få svar på spørsmål knyttet til tema som kjærlighet eller er detbare helt hverdagslige ting som gjør deg urolig eller usikker, skal du ta kontakt med meg. Jeg benytter mitt klarsyn og andre evner som medium når jeg gir deg mine råd, og du kan være helt trygg på at jeg kun har fokus på deg og dine spørsmål i vår samtale. Du kan selvsagt også kontakte meg hvis det er andre typer utfordringer du står over for. Du får garantert et positivt møte med meg, og jeg har et åpent sinn og er imøtekommende, uavhengig av hvem du er eller hva du har i din bagasje. Andre sier jeg er en god lytter, og at de svar og råd jeg gir har hjulpet dem videre i livet. Det er jeg glad for og vil gjøre mitt ytterste for at også du skal føle det samme etter vår samtale. En god hjelper jeg har, er min skytsengel, kanskje har du også en slik?

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

1234 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Åndenes makt klarsynte

984 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 

Dagens horoskop

213 visninger
Dagen horoskop og morgenkaffe, så er jeg klar.
 

Styrk dine mediale gaver

1264 visninger
Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.
 

Kjærligheten er inne i deg

1181 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

183 visninger
Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer