KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Rachel, Medium, Spåtelefon, Spådame, Eksperthjelp, klarsynt, synsk

Rachel


Rachel har hatt sine evner hele livet. Hun har evnen til å kanaliserer svar til deg på en måte så du igjenfinner din indre ro. Hun kommuniserer med universet, meddelelsene hun får fram er klare og tydelige. Ring henne, så får du spådommer du garantert blir tilfreds med.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
329
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg er født synsk og er en åndelig healer. Jeg har arbeidet med det mediale i mer enn 20 år. Mine kunnskaper er eksakte og spesifikke, så du er garantert sannhet. Jeg har i tillegg evnen til å kanalisere fram svarene til deg på en måte som hjelper deg med å oppnå tydelighet i sjelen og gi deg indre ro. Jeg kommuniserer sterkt med universet, og du kommer til å merke at du snakker med meg ansikt til ansikt når du får dine spådommer. Som en klarsynt arbeider jeg med fornemmelser, visuelle bilder og ord som kommer til meg i mitt indre øre, da er jeg nøyaktig og tydelig i mine beskjeder, da får du klarhet i hva som er riktig for deg. Jeg har en terapeutisk bakgrunn og kan derfor gi deg profesjonelle verktøy slik at du kan håndtere de budskap som kommer. På den måten skaper du framgang i ditt liv. Med kjærlighet og takknemlighet ser jeg fram i mot å ønske deg velkommen til å få profesjonelle råd fram meg. Hilsen Rachel.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Styrk dine mediale gaver

1792 visninger

Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5418 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1369 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Skyggefolket

1511 visninger
Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.
 

Forstå og følg dine drømmer

7224 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Ta en ferie for sjelen

6511 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer