KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Rebecca, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort, Alle rådgivere, Spådame, klarsynt, synsk, krystallkulen, tarottv kort
Språk jeg snakker/forstår

Rebecca


”Hva med min fremtid?” Jeg som er klarsynt og spåkone gir deg spåtjenester og hjelper deg til å ta de valgene som er rett for deg. Her på spåtjenester24 er jeg når du trenger meg.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
7
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg er klarsynt og derfor arbeider jeg med spåtjenester. Jeg har lang erfaring fra bruk av tarottv kort og jeg innen klarsynt rådgivnig. Jeg kan på spålinjen gi det de beste svarene jeg kan og Jeg kan lære deg spå teknikker du kan bruke hjemme. Som spåkone eller spåkvinne, klarsynt, synsk medium så har jeg ikke dette som bare en jobb, det er et kall. Spåtjenester gjør at du som kunde kan føle deg trygg, ingen spørsmål for små, og jeg ønsker at du på spåtelefonen skal føle at du er hjemme. Det å være healer, synsk, klarsynt, bruke tarottv kort, krystallkulen eller andre evner er en gave som en skal dele og ta seriøst. Vi er eksperter på det vi gjør og vi vil du skal ha gled og nytte av vår kunnskap. Det å spå er ikke en lek, det er en viktig del av livet for oss alle. Synsk og klarsynt det er et ansvar jeg tar alvorlig. Jeg ser frem til din samtale og at jeg får lov å hjelpe deg.

Kundeanmeldelser:

Hvis du har hatt en samtale med denne rådgiveren er vi svært takknemlige hvis du vil legge igjen en anmeldelse.
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Spå i hånden

1554 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1462 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Spåtelefon

937 visninger
Spåtelefon er det mange av, både her i landet og ellers.
 

Drømmer og tegn fra himmelen

2339 visninger

Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.

 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6799 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

2061 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer