KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Sanne, Eksperthjelp, Klarsynt, Medium, Spåtjenester,

Sanne


Sanne er et medium som er både klarhørende og klarfølende. Hun hjelper deg med medial rådgivning.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
607
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei og velkommen! Jeg heter Sanne og er et medium med bred og lang erfaring. I vår samtale kan du be meg om hjelp med åndelig veiledning og healing, men jeg bistår med din egen åndelige utvikling også, og sammen kan vi skape forutsetninger for at du kan leve et harmonisk liv. Jeg bruker min intiuisjon og kanaliserer frem svarene du søker ved hjelp av guider. Min klarfølthet er en fordel når jeg formidler budskap fra åndene til deg. Jeg gir deg gode råd og hjelper deg gjennom vanskeligheter når du har behov for det. Du er midt i sentrum når du snakker med meg, jeg legger all min energi på å hjelpe deg og vise deg veien. Du kan få råd om familieproblemer, økonomi, kjærlighet, relasjoner og rett og slett alt som her med deg å gjøre og som du lurer på. Slik jeg ser det finnes det ingen rare spørsmål - de tingene du lurer på er viktige å finne svar på, uansett hva det gjelder. Jeg møter deg med positiv energi og er en god lytter. Du er hjertelig velkommen til å ringe meg med spørsmålene dine.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ta en ferie for sjelen

6303 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6567 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Forstå og følg dine drømmer

6979 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5247 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8507 visninger
Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.
 

Styrk dine mediale gaver

1538 visninger
Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer