KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Sanne, Spåkone, Eksperthjelp, Synske, Medium, synske

Sanne


Sanne tolker drømmene dine og formidler beskjedene hun finner fra åndene til deg eller de tegnene hun ser i kortene sine

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
643
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei og velkommen. Jeg heter Sanna og er et medium som har hatt slike evner siden jeg var barn. Jeg føler energier over alt og har gjort det hele livet. Mine synske evner og min sjette sans kommer til nytte når jeg kanaliserer fram svarene på spørsmålene dine. Ofte er beskjedene skjult som koder i drømmer, drømmer vi får fra de som vil oss vel, også de som har gått bort før oss. Mange ganger må disse beskjedene tolkes for at det skal bli mulig å forstå hva som sies. Har du slike drømmer, så ringer du meg. Slike drømmer kommer gjerne når vi står overfor store utfordringer i livet, gjerne veivalg som må gjøres når livet brått endrer seg. Jeg kan være din veileder i slike veivalg. Det kan være nyttig å snakke med en som har de evnene jeg har i slike situasjoner. Jeg kan bruke mine evner og kunnskaper til å gi deg de rådene som gjør at du tar gode valg. Føler du behov for å drøfte slike ting, er du velkommen til å ringe meg.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Forstå og følg dine drømmer

6969 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6298 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5239 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Skyldfølelse for at jeg ikke advarte noen om min forutsigelse

1049 visninger
Denne artikkelen handler om folk som føler seg skyldige i mange år fordi de har hatt en forutsigelse og holdt den for seg selv. De har ikke fortalt det til noen og vet at om de hadde sagt noe så kunne de kanskje ha stoppet en ulykke eller noe annet vondt fra å hende.
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid.

1175 visninger
Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.
 

Skyggefolket

1156 visninger
Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer