KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Vilda, Drømmetydning, Tarotkort, Eksperthjelp, Klarsynt,

Vilda


Lurer du på hva drømmene dine betyr? Vilda tyder drømmer og støtter deg i din åndelige utvikling.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
645
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Ved å lære deg å gjenkjenne og forstå symbolikken i drømmene dine kan du også forstå hva din egen underbevissthet prøver å fortelle deg. Svært ofte når du føler deg rådløs ligger svaret i deg selv, og ved drømmeanalyse kan jeg hjelpe deg med ressurser til å finne det. Jeg kan også spå deg og lese din fremtid. Da bruker jeg gjerne tarotkort eller min intuisjon. Står du ved et veiskille i livet? Ved å kommunisere med åndene blir deres energier ledet i din retning slik at du kan utvikle deg personlig og åndelig. Jeg kanaliserer åndenes budskap til deg. Når du ringer til meg får kan du forvente en god samtale der du blir hørt og tatt på alvor. Jeg ser frem til å høre fra deg!

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Åndenes makt klarsynte

1332 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 

Forstå og følg dine drømmer

6933 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6264 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5208 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid.

1139 visninger
Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.
 

Hjernebølger og effekter av meditasjon på dem

1285 visninger
Meditasjon er ikke bare en åndelig opplevelse. Det er en intrikat vitenskap som forklarer hva det gjør med hjernen din. Hjernebølger som er elektromagnetisk energi indikerer effekten av meditasjon på kroppen din.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer