VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Yrsa, Alle rådgivere, Eksperthjelp, Tarotkort, Spåkone, Spådame, Spåtelefon, Klarsynt, Klarsynte, Medium, Synske,
Språk jeg snakker/forstår

Yrsa


Yrsa ble født med sine gaver som har blitt arvet gjennom generasjoner og har i voksen alder valgt å videreutdanne seg som et sertifisert medium. Hun er også en sertifisert reiki-healer. Hun har mange års erfaring.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
94
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei! Jeg er Yrsa, og jeg vil at du skal føle deg hjertelig velkommen til meg. Jeg ble født med gaver som har blitt arvet gjennom generasjoner og har i voksen alder valgt å utdanne meg til å bli et sertifisert medium. I tillegg til dette er jeg også en sertifisert reiki-healer og studerer nå for å også bli coach. Når du vil ha veiledning i livet, hjelper jeg deg gjerne gjennom min intuisjon og mange års erfaring. Jeg jobber med både runer og tarot og føler energiene i livet ditt. På den måten kan jeg formidle budskap til deg. Hvis du trenger svar på spesifikke spørsmål eller føler deg litt tapt i livet generelt, kan jeg hjelpe deg ved å vise deg veien. Du gjør jobben, men jeg går ved siden av deg slik at du aldri trenger å føle deg alene. Jeg deler min styrke med deg og formidler veiledning fra andre dimensjoner. Du kan be meg om hva som er viktig for deg å få svar på. Noen ganger kan jeg også formidle meldinger fra den andre siden. En ting som det er bra å huske på når det gjelder ånde kontakt, er at du ikke kan gi garantier. Det er ikke alltid den du ber om som kommer frem, og det er ingenting som vi mennesker kan kontrollere. Jeg er profesjonell og en veldig god lytter. Jeg gir deg styrke hvis du føler deg svak og du kan snakke med meg i tillit. Alt vi snakker om blir hos meg, og du er velkommen med alle slags spørsmål. Klem Yrsa

Kundeanmeldelser

Britta skriver:
Du søte sjel! Rakk ikke helt å takk deg da vi pratet sammen, men du gav meg håp, du gav med tro på at jeg er mer verdt en dette. Du så alt så klart og rett. Jeg har grått og smilt om hverandre her. Jeg ringer deg igjen og takk for at du blogger. Det er trøst i den også!

Skrevet
Klikk her for å levere din anmeldelse
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Beste synske i Norge

245 visninger

Det er mange gode synske mennesker i Norge, hvem er den beste synske i Norge? Det er så mange at det å finne den beste synske i Norge kan være vanskelig.

 

Zeus, hjelp oss!

4329 visninger

Kroppen vår gjør noen ganger ting ufrivillig. Her skal du få fortellingen om den mest mystiske Zeus.

 

Åndelig veiledning for en bedre framtid

1750 visninger

Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5845 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Ta en ferie for sjelen

7006 visninger

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.

 

Healing via energi

3559 visninger

Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer