Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Alex, Tarotkort, Spåtelefon, Spåtjenester, Eksperthjelp, synske

Alex


Alex spår din fremtid i tarotkort, og bruker krystaller og hvit magi for å hjelpe deg med dine utfordringer.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
399
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Da jeg var liten var jeg fascinert av historier om hekser og magi, og jeg var ikke mer enn ti da jeg forsto at jeg også hadde evner utenom det vanlige. Siden da har jeg jobbet med å videreutvikle de gavene jeg har fått, og fordypet meg i temaer som spådom med tarotkort, healing med krystaller, og hvit magi. I mitt arbeid som åndelig veileder bruker jeg daglig ulike verktøy som støtte for min intuisjon og mine synske evner. Gjennom utviklende samtaler hjelper jeg deg med veivalg og gir deg styrke og gode råd i livssituasjonen du befinner deg i. Jeg kan spå din fremtid eller bringe klarhet i din fortid og nåtid. Kontakt meg i dag; hos meg finnes det ingen dumme eller rare spørsmål.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Styrk dine mediale gaver

1195 visninger
Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.
 

Forstå og følg dine drømmer

6669 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

4984 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Ta en ferie for sjelen

6012 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6302 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

75 visninger
Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer