Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Anders, Drømmetydning, Klarsynte, Spåtjenester, Spåtelefon, klarsynt

Anders


Anders er en klarsynt mann som bruker både sine synske evner og kort til å spå deg og gi deg svar.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
604
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Mitt navn er Anders og jeg er en klarsynt mann som kommuniserer med den andre siden og formidler budskap til deg. Jeg gir deg svar via mine guider eller kortene, jeg velger de verktøyene som er rett for deg når vi prater sammen. Jeg renser energier og har lang erfaring fra det å være medial og hjelpe mennesker. Jeg er en god lytter og jeg er en du kan prate med om alt du måtte ønske. Jeg er her for deg og du kan stille meg spørsmål om veivalg i livet, eller om kjærlighet, relasjoner, jobb, økonomi og veien videre. Jeg er her fordi jeg er glad i mennesker og ønsker å hjelpe. Du er alltid velkommen til å ringe meg. Jeg er her for deg når du trenger en som kan gi deg klare konkrete svar på livet og hverdagens spørsmål. Gleder meg til å prate med akkurat deg.  

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

5773 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Ta en ferie for sjelen

5460 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Ankou mannen med ljåen

11862 visninger
Er Ankou og mannen men ljåen samme person og hvordan ser en spådame på denne historien? Her i denne artikkelen så skal du få en forklaring.
 

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

780 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

4547 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Forstå og følg dine drømmer

6166 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer