Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Angelica, Alle rådgivere, Spåkone, Klarsynte, Eksperthjelp,

Angelica


Angelica ser, hører og føler energier og kan hjelpe deg med å forstå din egen livssituasjon.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
698
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, og velkommen til meg. Jeg heter Angelica. Du kan selvfølgelig spørre meg alt du vil, og jeg garanterer at du får svar på det du lurer på. Svarene du får, vil gi deg råd om valgene du må gjøre senere i livet ditt. Slik er livet, det er alltid valg som må gjøres og da må man være best mulig informert om konsekvensene valgene kan få. Er det andre utfordringer i livet ditt, kanskje hjemme, i familien eller mellom venner, bør du vite at jeg kan hjelpe til med å finne de energiene som gir deg disse utfordringene. Jeg kan bidra til å kanalisere disse energiene og forandre dem til positive energier. Selvfølgelig kan det også være det du kaller hverdagens utfordringer eller andre vanskelige ting du vil diskutere. Vi kan snakke om disse tingene, ingen tvil er for stor, ingen er for liten. Så lenge det er disse tingene du vil snakke om, er jeg der for deg. Når vi snakker, fokuserer jeg på deg og dine spørsmål. Jeg vil alltid gjøre det jeg kan for å finne svar og gode råd for deg.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Forstå og følg dine drømmer

6608 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

4891 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid.

755 visninger
Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.
 

Ta en ferie for sjelen

5951 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6235 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 

Spå i hånden

35 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer