Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
spatjenester24no instagram 46spatjenester24no instagram 47spatjenester24no instagram 48spatjenester24no instagram 49spatjenester24no instagram 50spatjenester24no instagram 51
 
Anja, Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Spåtelefon, klarsynt, synsk, krystallkulen, tarottv kort

Anja


”Hva med min fremtid?” Jeg som er klarsynt og spåkone gir deg spåtjenester og hjelper deg til å ta de valgene som er rett for deg. Her på spåtjenester24 er jeg når du trenger meg.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
107
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Jeg er klarsynt og derfor arbeider jeg med spåtjenester. Jeg har lang erfaring fra bruk av tarottv kort og jeg innen klarsynt rådgivnig. Jeg kan på spålinjen gi det de beste svarene jeg kan og Jeg kan lære deg spå teknikker du kan bruke hjemme. Som spåkone eller spåkvinne, klarsynt, synsk medium så har jeg ikke dette som bare en jobb, det er et kall. Spåtjenester gjør at du som kunde kan føle deg trygg, ingen spørsmål for små, og jeg ønsker at du på spåtelefonen skal føle at du er hjemme. Det å være healer, synsk, klarsynt, bruke tarottv kort, krystallkulen eller andre evner er en gave som en skal dele og ta seriøst. Vi er eksperter på det vi gjør og vi vil du skal ha gled og nytte av vår kunnskap. Det å spå er ikke en lek, det er en viktig del av livet for oss alle. Synsk og klarsynt det er et ansvar jeg tar alvorlig. Jeg ser frem til din samtale og at jeg får lov å hjelpe deg.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Styrk dine mediale gaver

144 visninger
Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.
 

Forstå og følg dine drømmer

4904 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

3694 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Ta en ferie for sjelen

4176 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Healing via energi

1747 visninger
Energihealing er en alternativ medisinpraksis som behandler akutt smerte, kronisk smerte og andre helse- og velværeforhold ved å blokkere strømmen av energi.
 

Kjærligheten er inne i deg

119 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer