Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Barbro, Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, synske

Barbro


Barbro er en ærlig spådame som ser din fremtid og bruker sine healende evner til å gi deg styrke til de vanskelige valgene.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
358
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei og velkommen til meg! Som sertifisert medium kan jeg se din fortid og din fremtid, og dermed hjelpe deg med å bringe klarhet i saker der du står fast. Har du opplevd at noe som har hendt deg liksom setter seg fast i deg? En situasjon der du skulle ønske at du hadde handlet annerledes eller sagt noe annet? Hvis du ikke kan gi slipp på ting som ligger i fortiden kan det hindre deg i å finne ro og komme videre i livet. Jeg bruker min intuisjon eller leser i tarotkort for å nøste opp i det som har skjedd og hjelpe deg med å slippe taket. Jeg er forståelsesfull og en god lytter, og jeg vil at du skal føle deg trygg i våre samtaler. I tillegg til mine synske evner har jeg også egenskaper som healer og kan helbrede deg på avstand. Ring til meg med alle dine bekymringer, jeg dømmer ingen og det vi snakker om blir hos meg.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

1177 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Spåtelefon

140 visninger
Spåtelefon er det mange av, både her i landet og ellers.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

4984 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Forstå og følg dine drømmer

6669 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6012 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Ankou mannen med ljåen

12329 visninger
Er Ankou og mannen med ljåen samme person og hvordan ser en spådame på denne historien? Her i denne artikkelen så skal du få en forklaring.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer