Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Celia, Spådame, Tarotkort, Spåkone, Alle rådgivere, Spåtjenester,

Celia


Celia er et profesjonelt trent medium som spår deg- Hun kan til og med helbrede deg når du ringer henne.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
640
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

 

Hei. Celia er mitt navn, og hos meg vil du føle deg veldig velkommen! Når jeg jobber medialt, gjør jeg flere ting på en gang, kan man si. Jeg er smart og får meg en melding, men jeg legger også til det tarotkortene fortelle meg. Kortene selv gir tydelige meldinger, men når du forstår dem, får du flere meldinger. Noen ganger er det mye informasjon og noen ganger mindre, det bestemmer universet. Du kan få en avstandshelbredelse fra meg direkte i samtalen, bare spør meg om det. Jeg har lang erfaring og møter deg profesjonelt. Gjennom hele mitt liv har jeg sannsynligvis vært medial, men som voksen tok jeg det og utdannet meg til medium. Jeg gleder meg til samtalen din!

 

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

779 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Kjærligheten er inne i deg

673 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Drømmer og tegn fra himmelen

286 visninger
Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.
 

Den Grønne Mannen

9356 visninger
Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.
 

Kloning av mennesker – er det mulig?

7154 visninger
Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.
 

Hva er en spådom?

9559 visninger
Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer