Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Elsa, Spådame, Spåkone, Spåtelefon, Synsk, synske, synsk

Elsa


Elsa er her for å gi deg rask, forståelig og god hjelp da du trenger det. Hun er en erfaren synsk med varierte og sterke evner.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
350
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Velkommen! Elsa heter jeg. Fra ung alder har jeg hatt synske evner og har kunnet bruke dem til å spå nesten så lenge jeg kan huske. Mange vil beskrive meg som empatisk, varm og fattet.  Jeg føler meg privilegert som har mulighet til å hjelpe andre med plager, spørsmål og veiledning med mine evner. Jeg er en sertifisert healer og hjelper deg gjerne innen det feltet hvis du skulle trenge det. Mitt sterkeste verktøy er tarotkortene mine, da jeg bruker disse sammen med min intuisjon og mine evner som klarkjennende og synsk kan vi sammen finne svar og rett vei for deg.
Jeg ser frem til å høre fra deg, husk at jeg er her for å hjelpe nettopp deg. Lys og varme!

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

780 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Styrk dine mediale gaver

758 visninger
Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.
 

Kjærligheten er inne i deg

674 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Drømmer og tegn fra himmelen

287 visninger
Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.
 

Åndenes makt klarsynte

322 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer