Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Helén, Medium, Klarsynt, Spåtjenester, Klarsynte, synske

Helén


Helén er en rolig, behagelig og varm spådame som lytter og hjelper deg å få de svarene du trenger.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
395
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Helén heter jeg og er en av de heldige som er født med mine mediale og synske gaver. Jeg elsker å hjelpe mennesker. Jeg er kanaliserer budskap fra andre siden og kan hjelpe deg med å få kontakt. Jeg hjelper deg også om du står fast i livet og tenker på om du skal flytte, bytte jobb eller kanskje du har et kjærlighetsforhold som er vanskelig. Jeg er også en kvinne som lytter, jeg lytter med hele meg. Jeg bruker ulike verktøy og grunnen til det er at jeg vil at din samtale med meg skal være rett for deg. Du skal ha svar på dine spørsmål og derfor er jeg her og er klar til å hjelpe deg når du trenger det. Livet er ikke alltid lett og da kan det være godt å få noen konkrete og klare svar fra en spådame eller et medium som meg. Jeg er her og jeg gleder meg til å få være den som hjelper deg å finne veien i livet, det livet du er ment å leve.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Kloning av mennesker – er det mulig?

7412 visninger
Bioteknikken er som Internett, ingen døgnflue. Veldig mange forskere er interessert i bioteknikken på grunn av dens mange bruksområder og muligheter.
 

Zeus, hjelp oss!

3454 visninger
Kroppen vår gjør noen ganger ting ufrivillig. Her skal du få fortellingen om den mest mystiske Zeus.
 

Den Grønne Mannen

9673 visninger
Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.
 

Hva er en spådom?

9999 visninger
Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.
 

Kloning

3593 visninger
Moral og etikkspørsmål er en viktig del av alle områder, også innen bioteknikken. Skal man kunne blande gener fra ulike arter er et aktuelt tema.
 

Satanister

7490 visninger
Klarsynte, synske, spåkoner, healere som arbeider på spåtelefon bruker aldri svart magi. Vi tilber ikke djevelen. Vi dyrker kjærlighet, lys og godhet.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer