Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Kia, Medium, Spåtjenester, Spåtelefon, Klarsynt, klarsynte, klarsynt, synsk

Kia


Kia er en klarsynt spådame som gir deg det du trenger på spåtelefonen. Ring henne når du trenger oppløfting og klarhet i livet ditt.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
675
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei! Så gøy at du fant meg. Jeg heter Kia og er en klarsynt spådame med lang og god erfaring. Og det å få jobbe i dette seriøse teamet av spådamer gjør at jeg er enda sikrere i min spådom. Jeg gir deg eksperthjelp du kan være helt trygg på, og hovedmålet mitt er at vi begge to er førnøyde og får ny giv etter min spådom på spåtelefonen. Jeg kan lese av ditt energifelt om du vil, og ut i fra dette kan vi lettere finne ut løsninger for deg. Ved å gi deg detaljerte beskrivelser av det jeg får inn av klarsynte tanker, vil du lettere kunne oppfatte hva som skal til for å forbedre livet ditt og kunne se ting klarere. Jeg vil gi deg den ultimate eksperthjelp på spåtelefonen, ettersom jeg både er synsk og spådame. Du er mer enn velkommen til å kontakte meg på spåtelefonen.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Styrk dine mediale gaver

757 visninger
Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.
 

Kjærligheten er inne i deg

673 visninger
Hvis du bruker den sjette sansen i din karriere, vil du være mer fornøyd enn ved å velge de mer tradisjonelle karrieremulighetene. Du kan finne en mye bedre, en mer perfekt partner hvis du stoler på din intuisjon og holder deg til den.
 

Hva er en spådom?

9559 visninger
Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.
 

En magisk legende suppe

9280 visninger
Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.
 

Den ukjente forbannelsen

6681 visninger
Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.
 

Den Grønne Mannen

9356 visninger
Alle som begynner å studere heksekunsten kommer til å støte på Den Grønne Mannen. Her får du en kort introduksjon på hva det innebærer.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer