Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Lalah, Medium, Spåkone, Synsk, Eksperthjelp, synsk

Lalah


Føler du at du har behov for å snakke med en profesjonell spåkvinne skal du ringe til Lalah. Hun benytter tarotkort og gir deg en god samtale med råd og veiledning.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
667
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, føl deg hjertelig velkommen her hos meg. Jeg heter Lalah og har hele mitt liv vært klar over de evnene jeg har som en synsk person. I mange generasjon har spesielle evner vært en evne sterke kvinner i min slekt har hatt. Det har gjort at jeg føler meg på trygg grunn, og at jeg kan gi deg den beste profesjonelle veiledningen som kan gis. Jeg benytter tarotkort og min sterke intuisjon når jeg på en positiv måte gir deg min veiledning. Du kan selvsagt spørre meg om alle mulig ting som du føler tynger deg, eller som du spekulerer over. Jeg har hjulpet mange, og vet at jeg kan være til hjelp også for deg. Om du står ved et veiskille i livet, enten karrieremessige eller på det private planet, kan det være godt å snakke med en som ser fremtidig konsekvenser av de alternativene som er aktuelle. Det er selvsagt viktig for meg, som profesjonell, at du føler deg trygg i samtalen vår. Derfor skal du vite at det som sies, både av deg og meg, blir mellom oss.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Forstå og følg dine drømmer

6670 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6012 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

4984 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Skyldfølelse for at jeg ikke advarte noen om min forutsigelse

777 visninger
Denne artikkelen handler om folk som føler seg skyldige i mange år fordi de har hatt en forutsigelse og holdt den for seg selv. De har ikke fortalt det til noen og vet at om de hadde sagt noe så kunne de kanskje ha stoppet en ulykke eller noe annet vondt fra å hende.
 

Åndelig veiledning for en bedre framtid.

842 visninger
Hvis vi undersøker populærlitteratur, TV og filmer fra disse dager, finner vi massevis av historier av mennesker som har suksess på mange områder og som har fortalt at de har blitt hjulpet spirituelt.
 

Skyggefolket

769 visninger
Folk fra hele verden har lagt ut på våre nettsider om noe veldig uvanlig de har opplevd, det er møter med det de beskriver som ånder eller skyggefolket. Det ser ut som kroppen er en flytende skygge, den er ikke fysisk slik at en kan ta på de, men tåkete og gjennomsiktig skapelse som kommer og går.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer