Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Liljana, Klarsynte, Spådame, Spåkone, Tarotkort, klarsynt, tarottv kort

Liljana


Liljana er en spådame som kanaliserer, legger tarottv kort her på spåtelefon. Hun gir deg den hjelp du er på utkikk etter.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
673
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Når jeg gir deg en spådom bruker jeg de teknikker som føles rett. Spåtelefon skal være noe som gir deg de redskapene og svarene du trenger i ditt liv. Jeg kanaliserer, bruker tarottv kort og klarsynt eksperthjelp når jeg skal gi deg en spådom. Jeg er flink til å lytte, jeg er her for deg når du trenger spådom og svar. Jeg gir deg eksperthjelp og medial veilledning innen samliv, jobb og ellers det som du synes er viktig i ditt liv. Ingen spørsmål for store og ingen for små. Jeg er en spådame som tar deg på alvor. Jeg er også en av de healere som arbeider her på spåtelefon. Jeg kan derfor hjelpe deg på de fleste områder du søker eksperthjelp. Jeg er her for deg og jeg ser frem til å snakke med deg!

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Drømmer og tegn fra himmelen

287 visninger
Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.
 

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

780 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

En magisk legende suppe

9280 visninger
Magi kan ikke løse alle problemer, men det kan bidra. Her får du en oppskrift du kan gjøre hvis noen føler seg dårlig.
 

Sekter

4853 visninger
Min store idol, når man ser bort fra Kristian Kjelling, erTravolta, siden jeg var seks år gammel har jeg hatt plakater av han på rommet mitt.
 

Den ukjente forbannelsen

6681 visninger
Det finnes forbannelser som er ukjente for de aller fleste. I denne artikkelen skal du få lese om en av de og danne deg din egen oppfatning.
 

Hva er en spådom?

9559 visninger
Her får du en forklaring på hva en spådom faktisk er og hvorfor man skal la seg spå.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer