Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Marie, Drømmetydning, Tarotkort, Spåkone, Spådame, klarsynt

Marie


Synske Marie spår deg i tarotkort, hun kan svare deg i forhold til fortid, nåitd og fremtid. Hun har lang erfaring og er en positiv sjel.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
636
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Nå har du kommet til meg, din personlige spådame på spåtelefonen. Jeg heter Marie og er en voksen klarsynt med lang erfaring. Hos meg er du helt trygg, jeg gir deg de beste spåtjenester som for eksempel husrens, tarotkort og healing. Det er du som bestemmer hva vi skal gjøre, jeg hjelper deg med å nå dine livsmål. Min oppgave i livet er å spre livsglede og godt humør. Jeg er ekspert på å kontakte de avdøde, altså de som lever i åndeverdenen. Vi har vel alle mistet noen vi har elsket høyt, på spåtelefonen får du sjansen til å komme i kontakt med dem igjen. Dette er meget spennende og givende. Vi møtes på spåtelefonen, jeg er her for deg. Klemmer fra Marie.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Ubetinget kjærlighet fra kjæledyr

1177 visninger
Hvis du har et kjæledyr, må du vite hvordan de svarer oss når vi elsker dem. Selv når vi ikke kan snakke språket deres, viser de sin ubetingede kjærlighet og hengivenhet til oss.
 

Drømmer og tegn fra himmelen

701 visninger
Drømmer er hallusinasjoner som oppstår under søvnen. I våre drømmer ser vi gode ting og dårlige ting. I verste fall ser vi avdøde mennesker og får inntrykk av at de er sinte på oss. I de skremmende drømmene skjer det ofte at ting dukker opp på en måte vi ikke kan forklare.
 

Spåtelefon

140 visninger
Spåtelefon er det mange av, både her i landet og ellers.
 

Spå i hånden

167 visninger
Å spå i hånden er en gammel kunst som har lange tradisjoner
 

Forstå og følg dine drømmer

6669 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Ta en ferie for sjelen

6012 visninger
Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer