Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på

820 97 123

26 kr/min
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
Spinlandia
 
Ninni, Alle rådgivere, Spådame, Synsk, Eksperthjelp, klarsynt

Ninni


Ring og snakk med Ninni. Ninni er ikke en som bare bruker tarotkortene sine og kommuniserer med dyr, hun er også en som er god til å lytte.

Ring spåtjenester24.no

Våre spåtjenester er kvalitetssikret

26 kr/min
 
Trykk her for å ringe nå
 
Velg rådgiver
668
Utlogget
Trykk her for å ringe nå
 

Hei, du er mer enn velkommen til å ringe meg. Mitt navn er Ninni, og jeg er en som kan hjelpe deg. Har du spørsmål relatert til familieproblemer, karriere eller kjærlighet, er jeg her for å hjelpe. Med andre ord, får du mitt råd og veiledning som angår deg og ditt liv på mange områder. Hvis du føler at du har endt opp i situasjoner som ikke er komfortable eller synes vanskelige, kan jeg hjelpe. Jeg har vært klarsynt siden jeg var barn og bruker min intuisjon og mine tarotkort når jeg søker svar på dine spørsmål og utfordringer. Jeg kan også hjelpe med å finne svar på hvorfor drømmene dine er som de er. Jeg kan forklare drømmer og jeg kan tolke dyrene. En av mine mange funksjoner er at jeg er en god lytter som er interessert i dine spørsmål og tanker. Fra meg vil du alltid få ærlige svar og min oppriktige mening. Jeg formidler meldinger til deg om hvilke muligheter du har og hvilke forhold som finnes for deg. Mitt fokus vil alltid være på deg og hva du forteller. Ta gjerne kontakt med meg.

Kundeomtaler

Dersom du har hatt en samtale med denne klarsynte / synske / mediumet ber vi deg om å gi din tilbakemelding nedenfor. Takk for ditt bidrag. Vi streber etter total kundetilfredshet og vi er alltid interessert i din mening.
Fyll inn din tilbakemelding nedenfor.
Ditt navn:
Din e-postadresse:
Din melding:
 
Send
 

Kunnskapsrelaterte artikler

Åndenes makt klarsynte

858 visninger
Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?
 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

4984 visninger
Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.
 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

8141 visninger
Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.
 

Forstå og følg dine drømmer

6669 visninger
Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.
 

Psykisk skjold

587 visninger
Du har helt sikkert hørt ordet skjold, det ordet blir vanligvis brukt når vi snakker om beskyttelse eller forsvar.
 

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6302 visninger
Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Gå ikke glipp av det når vi gir bort gratis minutter! Fyll i dine opplysninger her:
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer