Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 

Tilbakemeldinger

Ta gjerne en titt på våre kunders opplevelser av tjenesten før du bestemmer deg for hvem du vil snakke med

Petter sier dette om :

Hei, jeg følte meg ikke så mandig da jeg først ringte, men du fikk meg til å slappe av og du har rett, det er jo mange menn som også er mediale og tror på dette. Når det er sagt, så vil jeg takke for klare gode svar og råd.

Larissa sier dette om :

Jeg vil bare si takk, og det var så deilig å prate med noen som virkelig forsto. Jeg følte meg litt dum, men du fikk meg til å føle at jeg har håp framover! Vi høres snart igjen!

Lise sier dette om :

Tusen takk for en god samtale og for healingen, jeg har ikke sovet så godt på lenge! Jeg anbefaler deg til jentene, for du er virkelig god!

Teje sier dette om :

Alma var klar og tydelig og lett å forstå. Hun svarte på det jeg lurte på, både når det gjaldt jobb, økonomi, barna mine, og kjærlighetslivet mitt. En veldig grei samtale, og jeg håper at alt hun sa kommer til å slå til.

May sier dette om :

God og snakke med. Så situasjonen helt klart og tydelig. Ringer nok igjen!

Bonnie sier dette om :

Alma er den desidert beste på denne siden. Hun gir klare og tydelige beskjeder om alt en lurer på. Jeg vil anbefale henne til alle som er innom Spålive. Prøv én samtale med Alma, og du kommer ikke til å angre. Det lover jeg!

Sigrid sier dette om :

Tak for god og dygtig hjælp! Jeg ringer til dig efter sommeren som aftalt.

Janet M Follo sier dette om :

Takk for en god samtale, klare svar og ja - du var god. Jeg følte meg trygg og optimistisk med deg! Jeg ringer igjen!

Atle sier dette om :

Hun var nøyaktig fra starten av samtalen og helt mot slutten. Imponerende.

Robert sier dette om :

Det var godt å kunne prate med en mann, det er mange gode spådamer her, men må si jeg er glad jeg havnet hos deg. Det var lettere å åpne seg. Tusen takk for hjelpen!

Live sier dette om :

Takk for god avlesing, og takk for hjelpen! 

.... sier dette om :

Kjære Jannike! Det finnes få som deg. Varm, omsorgsfull, ærlig og direkte. En sjelden kombinasjon. Du deler av din innsikt, og er treffsikker og nøyaktig. Tusen takk for mange fine samtaler. Det blir garantert flere. Jeg er takknemlig for at du finnes! Gleder meg til å se deg på igjen. Ta vare på deg. Vi snakkes! ❤️

Britta sier dette om :

Du søte sjel! Rakk ikke helt å takke deg da vi pratet sammen, men du gav meg håp, du gav meg tro på at jeg er mer verdt en dette. Du så alt så klart og rett. Jeg har grått og smilt om hverandre her. Jeg ringer deg igjen og takk for at du blogger. Det er trøst i den også!

Lise sier dette om :

Rakk knapt si hei før du visste hva jeg ville si. Jeg er så takknemlig og uendelig glad jeg ringte deg. Jeg håper du begynner å skrive blogg eller noe, for du sa så mye sant og smart! Klem

Johannes sier dette om :

Takk for en samtale jeg ikke kommer til å glemme. Det var godt å snakke med en annen mann og føle seg hørt og at du forsto hva jeg mente. Det var konkrete svar du kom med så jeg kommer til å gjøre som du rådet meg. Anbefales alle å prate med deg!

Siv Marit sier dette om :

Takk for en super samtale. Jeg vet ikke helt hvordan du gjorde det, men du åpnet meg for tanker og nye metoder jeg ikke har tenkt på før. Dette hjalp meg, selv om det var skummelt å måtte tenke om og se at JEG har valg. Tusen takk for alt, og jeg ringer deg igjen!

Anja K sier dette om :

Hei Alma! Jeg starter med å si at tusen takk for begge samtalene, selv om jeg var sur i den første. Jeg trodde ikke på deg da, men jeg tok feil. Andre gangen jeg ringte, var du like hyggelig og varm, svarene var helt på spikerhodet. Jeg bruker tiden som du sa til å kjenne etter og ta notater slik at jeg blir klar over hva jeg føler og tenker. Jeg ringer deg tilbake som avtalt nå i slutten av Mai! Klem AK

Marit Johansen sier dette om :

Hei og takk for at du snudde tankene mine litt. Jeg ble så overumplet da vi pratet sammen at jeg ikke fikk takket deg skikkelig. Jeg har tenkt på det vi pratet om og jeg tok jo notater underveis. Det er som flere og flere ting du pratet om faller på plass i hodet mitt og alt stemmer. Jeg skal gi dette litt tid som du sa og så skal jeg ringe deg tilbake om to, tre uker som avtalt!

Tony sier dette om :

Hej, jag pratade med Brianna för ett par veckor sedan, och jag tycker att hon är en av de bästa medium som har väglett mig. Hon är årets medium nummer 1, allt hon sa inträffade wow, mvh Tony ifrån Norge

Frøydis sier dette om :

Meget behagelig og rolig å snakke med. Anbefales

Janina sier dette om :

Takk for en god avlesning og for at du forsto hva jeg manete. Du har hjerte på rett sted og forstår alle problem en har rundt en relasjon! Jeg ringer deg igjen!

Cilia sier dette om :

Varm og fin å snakke med. Tok inn situasjonen min fort. Ga meg mye støtte. Anbefales!

Pia Christoffersen sier dette om :

Liv er veldig god, hun plukket opp flere ting som stemte og hun sa også noe som jeg virkelig trengte å høre. Hun er virkelig en skjønn person som fokuserer på deg og det er lett å forstå at dette er en dame som har dette helt naturlig som en del av livet og at hun liker å hjelpe mennesker. Jeg er virkelig takknemlig for at jeg valgte Liv, og kommer helt sikkert til å ringe henne igjen om jeg trenger hjelp - sterke evner! Takk Liv

Einar sier dette om :

Meget fornøyd med Mikael!

Marie Marken sier dette om :

Hei. Jeg vil bare takke deg for hjelpen og de svarene dine som var skummelt rett. Jeg vil anbefale deg for du er unik og veldig god på dette. Lett å føle at du er ekte! Ha det bra så lenge! MM.

Charlotte sier dette om :

Hei og takk for samtalen! Jeg hadde glemt jeg hadde lovet å skrive her, men nå gjør jeg det. Jeg tenkte på deg i natt da jeg fikk angst og gjorde som du sa, jeg skrev i tankeboken min og jeg pustet og så for meg det myke lyset du la over hodet mitt og at det rant gjennom kroppen og tok med seg alt det som skremmer meg. Det fungerte. Jeg skal ringe igjen snart for du sa noe om ulike farger på lyset og hvordan det virker. Du ba meg notere ned og jeg sa jeg gjorde det, men gjorde det ikke. Du vet jeg er som du sa "god til å lure meg selv", men våren bringer lys og du kommer til å slutte å lyve i deg selv!" Det var harde ord, men sant. Glad du er i livet mitt og takk for at du sier sannheten selv om den svir!

Annika sier dette om :

Hei igjen! Jeg vil bare takke deg for en fantastisk hyggelig samtale og kortene, jeg er så overrasket over hvor rett du hadde. Du har gitt meg tro på meg selv og håp for framtiden og jeg kan garantere jeg ringer deg igjen!

Tove sier dette om :

Hei Alma. Jeg skulle skrevet for lenge siden, men påske og livet kom i mellom. Du aner ikke hvor glad jeg er jeg ringte deg, du hjalp meg mer enn du kan forstå. Jeg er overrasket over hvor rett du hadde i det du sa. Varmen og omsorgen du viste meg gjorde med så trygg og glad. Jeg kommer til å ringe deg igjen, for du er unik og dyktig!

Ronja Knutsen sier dette om :

Takk for en god samtale. Jeg ble litt overrasket for jeg trodde ikke at noen skulle klare å se ting så klart. Jeg klarer ikke selv å beslrive mannen min så klart som du gjorde og nå forstår jeg han mye bedre. Han sa faktisk at han ville bli med meg til samtaleterapi! TUSEN TAKK!

Karianne sier dette om :

Hei! Tusen takk for en spennende legging og for at du var så hyggelig. Det du sa stemte og jeg har skrevet ned det du sa. Jeg gleder meg til å ringe deg igjen. Klem

Terje sier dette om :

Herlig tydelig dame! Lyttet og snakket direkte til meg. Dette var samtale jeg vil gi 10 lover å ringer tilbake varm klem, Terje

Gunn sier dette om :

Hadde en samtale med ulva og det ble en følelsesmessig opplevelse for meg. Alt hun sa traff meg og når hun sa han alltid passet på meg og at han følte han ikke hadde fått nok tid så skjønte jeg med engang at hun hadde kontakt med rett person. Hun sa også at han var fredfull og det stemmer for han så veldig fredfull ut når han ikke var med oss lenger. Tusen takk for samtalen Ulva

Marianne sier dette om :

Må si at jeg ble veldig glad etter samtelen vår, du virkelig fikk meg til å tenke og tro igjen og det trengte jeg. 

Tusen takk.

Nicoline sier dette om :

Ulva er den beste av alle klarsynte jeg har snakket med og har hjulpet meg mye. Hun er trygg og veldig troverdig i det hun sier. Hun går direkte inn på det jeg lurer på. Det har stemt det hun har sagt. Hun er veldig omsorgsfull og formidler budskapet sitt så fint, hun vil deg bare vel. Jeg anbefaler Ulva på det varmeste til dere alle sammen:)

Lisbeth sier dette om :

Hei Alma. Takk for en spennende spådom og veldig direkte og sanne svar. Jeg er glad jeg traff på deg. Du er hyggelig, morsom og så hadde du rett i det du sa om ting jeg ikke har fortalt noen. Jeg har nå skrevet dagboken min og skal også skrive opp drømmer. Du hadde rett i at jeg glemmer drømmene mine, for når jeg nå våkner på natta er de helt klare og da smart å skrive ned de. Jeg er så spent på hva du tror de alle kan bety. Vi snakkes om tre uker. Klem fra meg

Lita sier dette om :

Kjære Ulva! Tusen takk for en god samtale. Jeg var veldig nede da jeg ringte deg. Jeg klarte ikke finne fotfestet eller hvor jeg skulle starte med å nøste opp i livet mitt. Du traff spikeren på hode gang på gang. Jeg har ringt andre linjer, spådamer og medium, men det er første gangen jeg har fått så god hjelp. Hvordan du kunne se så klart fortiden min er for meg helt uforståelig, du så ting jeg selv har glemt! Tusen takk! Vi snakkes igjen snart!

Sonia sier dette om :

Utrolig flink og dyktig! La ut kort som stemte

Torgunn sier dette om :

Takk for hjelpen! Jeg er glad du er her for nå trodde jeg jo ikke på deg sist, men du hadde rett! Han ringte faktisk i kveld som du sa og vi har pratet i 2 timer og ja, du har rett. Jeg skal avslutte dette forholdet og gå videre, men ringer deg i morgen om du er ledig for var bare opptatt. For jeg er klar for nytt nå i år. Tror til og med jeg faktisk tar til meg det du sier. Tusen takk så lenge! Du er god, snill og ærlig.

Kim Jensen sier dette om :

Hei, Håper du er mer inne på kveldene framover, for var så godt å snakke med deg og alt du sa stemte. Jeg har fått så mange gode svar hos deg. Jeg ringer deg igjen! Klem

Kari sier dette om :

Trur at eg har vore bort i denne dama før i forbindelse med ein eksamen for mange år sidan. Meinar at det var ho som fekk rett:)

Knut sier dette om :

Beklager det tok litt tid før jeg skrev her. Grunnen var at jeg egentlig ikke har trodd helt på dette med synskefolk. Men da du først fant bilnøkkelen, så veska til kona mi og så hjalp meg med jobben! UNNSKYLD at jeg ikke har skrevet før. Du er mild, ærlig, direkte og du er skremmede flink til å se også de tingene en kanskje ikke vil du skal se. Jeg kommer til å ringe deg igjen. God adventstid og Jul til deg fra oss her!

Kari Anita sier dette om :

TAKK! Du var ny sa du, men uansettt la du kort som virkelig stemte for meg og jeg fikk svar! God advent! Klem

Madde sier dette om :

Takk og lov at du var inne i natt. Jeg fikk panikk og som vanlig fikk du roet meg ned. Du har rett igjen, alt blir bra. Jeg blir bare så redd noen ganger. Takk Jannike!! Glad i deg!

Diana K sier dette om :

Tusen takk for de siste samtalene. Du er blitt min trygghet og den som faktisk gir meg svar. Livet har vært hardt i år også, men du får meg til å tro at det blir bedre og jeg vil bare si at du hadde rett. Han ringte og han sa han var lei seg, så nå blir jeg ikke alene denne julen. Du er min engel og mitt mirakel Jannike! Jeg forteller alle hva du har gjort for meg, tusen tusen takk! Klem Diana

Linda Marie sier dette om :

Hei, Jeg følger med på når du er inne, men du er alltid opptatt. Så jeg lurer på om du kanskje er inne på dagtid innimellom. Jeg har pratet med deg før og jeg ventet i timer. Det var verdt det, men snille du kanskje du kan være der på dagen innimellom? Klem

Anita Pettersen sier dette om :

Jeg er healer og ser ting selv. Ringte denne damen nærmest for å sjekke! Hun er ekte, det er det ingen tvil om! Kjempe dyktig er du!

O E sier dette om :

Tusen hjertelig takk for en fantastisk reading og samtale. Du er spot on i lesingen. Og jeg er dypt takknemlig for lesingen og de gode rådene. Det var helt klart akkurat deg jeg skulle snakke med ikveld. Så fikk jeg svar på en del viktige spørsmål og en ro og bekreftelse på dem❤️

Inger Torunn Strømhaug sier dette om :

Mistet bilnøkler og kontaktet Stefan. Han hadde rett i hvor nøklene var, takk :) Kommer til å anbefale han til de som trenger noen til å hjelpe seg. 

Mona Almåsstø sier dette om :

Tusen takk for en god samtale med Elisa. Hun ga meg mot og håp og gode bekreftelser på ting jeg lurte på. En engel :-) Beste hilsen MA

Per sier dette om :

Alma er svært dyktig. Hun tar poengene med en gang og svarer raskt og rett. Hun er en kvinne som det er hyggelig og enkelt å kommunisere med.

 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_