KVALITETSSIKRET TJENESTE

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Auraen
Auraen

Auraen

Hva er auraen? Og hvordan man se auraen? Her får du forklaringen samt noen instruksjoner på hva man kan gjøre

De aller fleste av oss har helt sikkert hørt uttrykk som ”Det oser lykke av deg”, eller ”Du stråler”, ”Grønn av misunnelse” eller liknende. Disse uttrykkene har sitt opphav i ulike trosfortellinger om auraen.

I min karriere som klarsynt og spådame får jeg ofte spørsmål om auraen. Hva er det? Kan man ta på auraen? Og når kan man se auraen? I bunn og grunn har alle levende organismer en aura. Man kan definere en aura slik; det energifelt som er rundt alle materialer og organismer. Vår aura og dens styrke avhenger av hvordan vi føler oss. Desto lykkeligere vi er, jo mer sterkere og livskraftig er auraen din. Og når vårt energifelt er kraftig, slipper ikke negative energier og andre ulumskheter like lett inn. Dersom vår aura er mindre energirik og ikke fullt så kraftig, kan man lettere få et helseproblem. Man kan også føle seg trøttere og lettere å manipulere. 

Hvert eneste atom består av elektroner og protoner, som alle er i bevegelse kontinuerlig. Disse er alle enten positivt eller negativt ladede. Og i alle ting som lever er det det stor aktivitet fra atomene. Og det er nettopp dette energifeltet med de vibrerende atomene som kalles aura. Noen blander aura med glorie. Sistnevnte er noe lyst som er rundt guddommelige mennesker, mens auraen er noe som er rundt alle organismer.

For å kunne styrke auraen, er det flere ulike ting man kan gjøre. Man må bare velge den metoden som fungerer best for den enkelte. Auraen fungerer best mulig når den får styrke fra både inn og utsiden. Dersom man vil styrke sin aura innenfra kan man meditere, tenke positivt og velge en helsemessig og gunstig livsførsel.

Hvis man ønsker å styrke sin aura utenfra kan man ferdes mer i naturen, og det helst ved havet. Man bør også være oppmerksom på hvilke miljøer man vanker i, helst sammen med mennesker med positiv energi og glede. Hvis man er med mennesker som utstråler mye negativitet kan det være med på å forsømme vår aura.

Nedenfor kan du se hvordan du kan stimulere dine øyne for å kunne observere en persons aura:

1. La din venn stå mot en hvit vegg, la gjerne belysningen være dunkel. Du kan stå ca 3 meter unna. Det viktige er at avstanden er så stor at du ser hele personen, pluss et område rundt.

2. Fokuser på pannen til din venn og se rundt personen gjentatte ganger, mot solen.

3. Flytt deretter blikket til toppen av hodet og hold blikket der i 30 sekunder.

4. Deretter veksler du mellom å holde blikket fokusert og se hele personen. Når du holder overblikket vil du straks få se auraen. Man ser oftest auraen rundt hodet og skuldrene best.

Man ser oftest en lys og hvit farge først, deretter kan man oppleve nye farger. Dette er noe som krever mye trening og erfaring. Gi ikke opp, vær bare litt tålmodig. Mange klarsynte og spådamer klarer dette. De bruker aura-oppdagelsen i spådom, slik kan de se om klienten er mottagelig for hjelp.

Jeg som spådame anbefaler på det sterkeste at man prøver å lære seg dette får å kunne gi og motta spådom. Det kan gi deg den healing du trenger.

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

RonjaNy!
LEDIG
 

Presentasjon kommer snart

820 97 123MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

820 97 123MIN SIDE
 
Liza
LEDIG
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

820 97 123MIN SIDE
 
AngelinaNy!
I SAMTALE
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Spennende artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en del. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer