KVALITETSSIKRET TJENESTE

820 97 123

  29,90 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. 29,90 kr/min
 
Ring en klarsynt
Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen svar

Det er ikke sikkert du har gjort det før, men har hørt at noen har sagt, ring en klarsynt.

Det å ringe til et medium, spådame eller en synsk person kan være mer enn bare å få svar på hvor en har mistet en nøkkel, eller at et dyr er borte. Det når noen har tatt besluttningen å ring en klarsynt, så er det ofte litt dette mystiske aspektet også.

Mennesker har i alle tider gått til synske og mediale mennesker, det var kanskje enda mer vanlig før, men også mer dette mystiske sløret og at personen var en heks eller noe skummelt.

Det finnes kloke koner og menn i alle kulturer og gavene er de samme som de alltid har vært, men verden har forandret seg en del, ring en klarsynt er lettere i dag, for en kan søke opp på nettet, lese om personen og bare ta en telefon. Du trenger ikke reise langt av sted for å møte spådamen du skal snakke med.

Du kan sitte trygt og behagelig i ditt eget hjem og ring en klarsynt som bor 300 mil unna og dere kan prate som dere satt på hver deres side av kjøkkenbordet.

Mange tror at en spådame virker best om en er i samme rom, men slik er det ikke nødvendigvis, for det en ser og føler har ikke tid og rom, det er ikke noe håndfast som en skal klakke i bordet alltid.

Kortene vil vise det samme om du er i telefonen eller på andre siden av bordet. Gode spådamer og spåmenn klarer å koble vekk telefonen, det er som telefonen forsvinner når du prater med de og de føler at de er sammen med deg, eller forflytter seg dit du er og det temaet og spørsmålene dere prater om handler om når du ring en klarsynt.

Noen synske ser filmer, bilder og hører lyder, kjenner lukter. De er ikke avhengige av å være på samme sted for å virke. Noe som forundrer flere av oss som er mediale er at noen mennesker tror at vi leser tanke deres og kan gå inn og forandre ting i livene deres.

Vi leser ikke tanker, en del av oss leser energier og vi kan se menneskene rundt deg sine energier eller episoder, vi kan se veien fremover og gi deg verktøy og et kart, men det er du som må gå veien, vi kan støtte deg og gi deg råd og svar, men ingen har fasiten.

Kunne en fått en fasit over alt som skjer i livet ville livet i mine øyne blitt uendelig kjedelig, for hva er da hverdags magien?

Livet skal være en spennende reise, og møter en veikryss og ting som er vanskelig så er det bra å kunne prate med den medial person og få råd, svar og hjelp. Så mitt råd er: Ring en klarsynt!

 

Velkommen til å ringe våre klarsynte for å få svar på dine spørsmål

RonjaNy!
LEDIG
 

Presentasjon kommer snart

820 97 123MIN SIDE
 
Katherine
LEDIG
 

Katherine er et medium som er veldig omsorgsfullt. Hun vil det beste for alle. Ringer...

820 97 123MIN SIDE
 
Liza
LEDIG
 

Liza har kontakt med den andre siden. Og hun kan spå deg i tarotkortene sine. Endelig...

820 97 123MIN SIDE
 
AngelinaNy!
I SAMTALE
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Spennende artikler

Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en del. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
Beste synske i Norge

Beste synske i Norge

Det er mange gode synske mennesker i Norge, men hvem er den beste synske i Norge? Det kan være vanskelig å...
 
 
 
 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12329,90 kr/min

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer