Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Norges beste synske
Norges beste synske

Norges beste synske

Det er klart det er et spørsmål alle ønsker svar på, hvem er norges beste synske og hvor finner jeg norges beste synske?

Jeg har alltid likt å møte nye, bli kjent med nye medium og andre som har gaver av denne sorten, men så kommer en bort i noen som er opptatt av hvem som er norges beste synske, hvem er best du eller jeg? Jeg er ikke en som liker slike målinger. Jeg har møtt så mange gode synske mennesker i mitt liv, mange som er totalt ukjente og bare arbeider hjemme ved kjøkkenbordet og ingen vet noe om de.

Det kan godt hende det er norges beste synske? Det kan være at en av mine kolleger er norges beste synske? Jeg kan love at jeg ville aldri si det om meg selv, jeg er god, men ikke best. Jeg tenker ofte at mange tror at de som er med på tv, radio eller i aviser kanskje er norges beste synske, men jeg er ikke så sikker på at det er slik. Det er mange gode, veldig gode synske medium, spådamer og spåmenn der ute. Hekser som noen liker å kalle oss.

Vi vet jo at kjært barn har mange, mange navn, så alt det tar en som en god ting! Jeg skulle virkelig ønske at mennesker tenke slik at norges beste synske kanskje til og med ikke er norsk, kanskje den bare bor her, eller arbeider her? Jeg har også tenkt på hvordan en skal kunne måle det, hvordan kan en måle at en synsk er best? Ja, hvor mye rett han eller hun har? Hvor mange mennsker er de i kontakt med og hvor stor andel av de er fornøyd?

Jeg tror at svaret på hvem som er norges beste synske vil få like mange svar som personer du er i kontakt med, det er jo slik at prater jeg med en synsk person og får svar jeg liker, så er det klart at jeg syns den personen er fantastisk. Snakker jeg med et medium på en spåtelefon og får svar jeg ikke liker, eller som jeg ikke ønsker å få, da vil jeg gjerne at det mediumet tar feil og gjør feil. Det en ofte glemmer er at ingen sitter med en fasit så lenge mennesker har en fri vilje, greit at en kan mene at målet er det samme uansett, men at veien dit er fylt av frie valg og både vonde motbakker og medgang.

Det å avgjøre hvem som er norges beste, eller verdens beste medium og synsk vil være mer eller mindre umulig. Viktigere er å finne den som hjelper nettop deg.

 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Rebecca
LEDIG
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

820 97 123MIN SIDE
 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Amanda
LEDIG
 

Amanda er et utdannet medium som har lang erfaring med arbeid på spålinjen. Hun får...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_