VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Sjette sans
Sjette sans

Sjette sans

Noen mennesker har en sjette sans. Hva slags sans dreier det seg om?


Som kjent har vi mennesker fem sanser: Synet vårt, hørselen vår, luktesansen, smakssansen, og berøringssansen. Dette er opplest og vedtatt. Hver av disse fem sansene er tett knyttet til fysiske organer på kroppen. Synssansen er forbundet med øynene. Hørselen med ørene. Vi lukter med nesa, smaker med munnen (nærmere bestemt med smaksløkene på tunga), og kjenner berøring med huden på hele kroppen vår.


Nå er det vel påvist at det hele er litt mere sammensatt enn som så, og at sansene våre utfyller hverandre på flere måter. For eksempel virker det som om mennesker med nedsatt syn utvikler bedre hørsel for å kompensere; her gjør fraværet av en av sansene at en annen sans styrkes. Men det hender også at dersom en person mangler eller mister luktesansen vil han eller hun heller ikke kunne smake. Dette viser at lukte- og smakssansen henger sammen som en enhet. Det kan utvilsomt forskes mere på sansene og sanseorganene våre.

Men så er det denne mystiske sjette sans som vi hører om. Hvor hører den hjemme? Hva er den for noe? Svaret vil oftest være at det dreier seg om intuisjon, om forutanelser. Dette er mye mindre håndgripelig enn de fem fysiske sansene med medhørende sanseorganer, for hvilket organ er det som håndterer det intuitive? Er det hjernen selv? Men vil det si at vi har nervetråder som er forbundet med... hva? som kan oppfange ikke-fysiske fenomener? Nei, så snart vi prøver å forklare en sjette sans med noe fysisk så forsvinner det litt for oss. Den mest forståelige måten å forklare det på er vel at vi oppfatter ting med sinnet vårt. Det uhåndgripelige sinnet, som er beslektet med den enda mer uhåndgripelige sjelen. Å forklare intuisjon er for viderekomne, iblant kan den eneste muligheten være å akseptere at det bare er.

Klarsynte, synske og åndelige veiledere har sterk intuisjon. En sterk intuisjon kan brukes til å ta gode og riktige valg i komplekse situasjoner, ved at man ser eller aner utfallet av forskjellige handlinger i forkant. Iblant kan intuisjon sammenlignes med logikk eller erfaring i så måte, for i gitte situasjoner er det ganske innlysende hva utfallet vil bli hvis du velge den ene eller den andre handlingen (velger du å slå er det stor sannsynlighet for at du selv blir slått. Glemmer du å vanne plantene dine er det stor sannsynlighet for at de dør). Men intuisjon er allikevel noe annet og mer enn logikk og erfaring, fordi det svaret intuisjonen gir kan være riktig uten at det kan forklares på noen måte.

Man trenger ikke å være en utdannet eller selvutnevnt klarsynt for å ha sterk intuisjon, intuisjon er ikke et fag som kan læres. Vi har alle medfødt intuisjon i større eller mindre grad. Men intuisjonen vi er i besittelse av kan trenes opp! Det handler om å stole på seg selv, og om å åpne for at informsjonen vi trenger finnes rundt oss, klar til å bli oppfattet og brukt på best mulig måte. Det handler om å kjenne etter, utenfor seg selv, og i seg selv. Det handler om å ønske å utvikle seg. Kanskje tiden er moden for at du selv skal utvikle din egen sjette sans?

 

Vil du snakke om Sjette sans ring til:

SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterAnnie
Tilgjengelig
Annienr 211Eksperthjelp, Klarsynte, Spåtelefon, Tarotkort, Alle...
 

Klarsynte Annie er spådame på spåtelefonen. Hun støtter deg og gir deg rådene du...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterLaura
Tilgjengelig
Lauranr 529Drømmetydning, Medium, Spådame, Spåkone, Alle rådgivere,...
 

Laura møter deg med et åpent sinn og guider deg gennom viktige valg i livet

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterRebecca
Tilgjengelig
Rebeccanr 7Eksperthjelp, Medium, Spåkone, Drømmetydning, Tarotkort,...
 

Rebecca er en klarsynt spådame som bruker ulike vertøy når hun skal spå deg. Hun har...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Klarsynt telefon

385 visninger

Når man ringer en klarsynt på telefon, hva får man ut av det? Ringer du en klarsynt på telefon settes du i forbindelse med en klarsynt spådame eller spåmann. På bakgrunn av samtalen og de hjelpemidler den klarsynte benytter, vil du i løpet av samtalen få flere svar på dine spørsmål.

 

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

1806 visninger

Klarsynt, clairvoyant, synsk: Tre sider av samme sak?

 

Åndenes makt klarsynte

2578 visninger

Er åndenes makt klarsynte virkelige klarsynte eller er det bløff i programmet?

 

Styrk dine mediale gaver

2318 visninger

Har du ønsker å ha mediale gaver til å lese andre følelser, sinnsstemninger, ting som vil skje før det skjer i virkeligheten eller forutsi hva som vil skje? Det betyr at du har spesielle mediale gaver, og du har forbindelse til den åndelige verden.

 

Ti grunner for prate med en klarsynt om din karriere

3581 visninger

Her kan du lese hvorfor det kan være gunstig for deg å ta kontakt med en klarsynt med spørsmål angående din karriere.

 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer