KVALITETSSIKRET TJENESTE
GODKJENTE MEDIUM

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Synske personer
Synske personer

Synske personer

Synske personer ser syner. Så enkelt er det, men i tillegg kan vedkommende tolke synene sine.


Til alle tider, og i alle kulturer finner vi mennesker med overnaturlige evner. Mennesker som ser ting andre ikke ser, mennesker som blir kontaktet når problemer oppstår, mennesker som kan forutsi hendelser i samfunnet. Vi finner dem i alle samfunn, men jo tettere et folk lever på naturen, desto oftere finner vi synske personer. Hos oss i Norge finner vi dem gjerne hos samer og i finnekulturen. Selvsagt finner vi dem også i den norske kulturen, men her har de andre funksjoner enn hos de andre kulturene.

Hos naturfolk blir ofte de synske evnene brukt til å tolke værtegn, jaktmuligheter og til å behandle syke. Dette var selvsagt viktige ting i den norske kulturen også, men her blir dette nå sett mer på som eksotiske ting som aviser skriver om, gjerne når det blir spådd om været de neste seks månedene.

Opp gjennom historien har det vært mange synske personer. Den aller mest kjente internasjonalt er nok Nostradamus, den franske farmasøyten som levde på første halvdel av 1500-tallet. Flere av hans spådommer har blitt oppfylt, om enn ikke nøyaktig slik han forutså.

Men vi har hatt flere norske også, mennesker som har hjulpet mange når det har vært behov. Vi kan trekke frem Anna Elisabeth Westerlund, Inga Tamnes, Marcello Haugen for å nevne noen.

Dagens synske personer har selvsagt mange flere muligheter til å nå ut til folk, de nevnte var helt og holdent avhengige av anbefalinger fra folk de hadde hjulpet. I dag gjør internett dette mye enklere. I dag kan et enkelt googlesøk gi treff på tusenvis av synske personer over hele verden. Bare i Norge finnes det hundrevis som averterer sine synske evner på nett. De kan hjelpe med det meste, finne ting som er tapt, finne mennesker, hjelpe deg med kontakt til avdøde eller hjelpe med valg, enten innen karriere, økonomi eller kjærlighetslivet. I tillegg blir vi kjent med synske personer via bøker, fjernsyn og show.

I motsetning til tidligere tider, da synske gjerne holdt sine evner på et mer privat plan, eksponerer folk sine synske evner på en helt annen måte. I dag er dette også blitt mer business, det har for en del blitt en karrieremulighet. Om det er en lukrativ business kan sikkert diskuteres, for de få som opptrer i diverse fjernsynsprogram er sjansene størst. Her er det det viktig med eksponering.

Når det kommer til det man kan kalle den grå massen av synske personer, de som ikke er kjendiser, er nok jobben som synsk mer som en bigesjeft, eller en tjeneste som ytes for å hjelpe andre, på lik linje med Anna Elisabeth Westerlund og Inga Tamnes, som drev sitt arbeid på den måten.

Heldigvis ser vi ikke lenger på denne evnen på samme måte som de gjorde her i landet på 1600-tallet. Heksebålene er for lengst brent ut, og kirken ser ikke lenger på ting de ikke forstår som noe ondt. Selv om det nok i visse, strengt religiøse kretser ikke blir sett på med blide øyne at slikt arbeid utføres, så blir det akseptert.

 

Vil du snakke om Synske personer ring til:

SpatjenesterAlma
Tilgjengelig
Almanr 594Medium, Tarotkort, Synske, Spåkone, Eksperthjelp, Alle...
 

Alma er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne spå...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
Bloggere
SpatjenesterJannike
Tilgjengelig
Jannikenr 566Drømmetydning, Klarsynte, Spåtjenester, Eksperthjelp, Medium
 

Jeg er en klarsynt spådame som gir deg spåtjenester når du trenger det. Jeg bruker...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterYlva
Tilgjengelig
Ylvanr 520Tarotkort, Klarsynte, Spåkone, Alle rådgivere, Spådame,...
 

Ylva kan spå deg i tarottv kort, hun er klarsynt og er på spåtelefonen.

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Opptatt
Ny! Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
[@horizontaltext] [@welcometext]
 

Artikkelforslag til deg

 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer