VIL DU HELLER HA FAKTURA?
RING 21492000

  Hengivenhet og ærlighet - Ring til oss på  

820 97 123

  26 kr/min  
Ring 820 97 123 for å få de svar du søker. Tast 1 for å prate med den første ledige rådgiveren, 2 tast for å lytte til rådgivernes presentasjoner. Om du allerede vet hvem du vil snakke med tast 3. Tast 9 om du vil tilbake til hovedmenyen. Aldersgrense 18 år. Pris 26 kr/min
 
Nye kunder 10 min gratis
Ta en ferie for sjelen
Ta en ferie for sjelen

Ta en ferie for sjelen

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente, hvile og ta imot ny energi. Lær mer om fordelene ved slike ferier her.


Kan du ligge ute på en sandstrand med en god bok? Selvfølgelig kan du se for deg dette. Det er enkelt fordi det er det samfunnet fokuserer på hele tiden. Vi elsker å ta en fysiske ferier for å slappe av fra alt stresset i hverdagen.

Hvorfor har du aldri vurdert en åndelig ferie? 

Jeg personlig bruker litt tid for å gi sjelen min sjansen til å gjenvinne noe av sin energi som kan ha gått tapt over en periode, og prøver å holde tritt med alt som skjer rundt meg. Akkurat som jeg ber kroppen min å jobbe hardt hele året, ønsker jeg at min sjel skal gjøre det samme. Derfor elsker jeg å ha en fin oppladning og få mer energi på min åndelige ferie. 

Husk at livet er ikke bare en fysisk opplevelse 

Som mennesker har vi en tendens til å stole helt på våre fem følelser. Vi ser, berører, lukter, hører og smaker verden rundt oss. Det vi noen ganger glemmer å gjøre er å oppleve det i åndelig forstand. Vi blir så opptatt av verden rundt oss at sjelen ikke har mulighet til å fange opp alt det som skjer. 

En åndelig ferie er virkelig evnen til å ta en pause fra det daglige jaget i våre liv, det å kunne nyte og bare å være med oss ​​selv. De tingene sjelen føler er veldig viktig også. Det er et stort tap hvis vi glemmer å være oppmerksom på hva den prøver å fortelle oss. 

Nyt av fruktene i vår sjel 

Sjelen eller ånden er ikke bare noe som skal næres av plikt. Det gir også mange fordeler for deg selv. Sjelen gjør at vi kan ta inn våre dypeste tanker og erfaringer. Dette hjelper oss å se hva som ligger foran oss i fremtiden, og det kan til og med hjelpe oss med å gjenoppta kontakten med de som har gått over til den andre siden. Hvis vi ikke bruker noen av disse gavene så kan vi komme til å føle at noe mangler i hverdagen vår. 

Mange av oss, inkludert meg selv, trenger en åndelig veileder for å hjelpe oss med å realisere alle fordelene med hva vår sjel har å tilby oss. Derfor velger jeg å ringe et klarsynt medium for litt hjelp. Mitt klarsynte medium hjelper meg til å se hva som kommer til å skje i livet mitt, samtidig som jeg minner meg selv på å leve i nåtiden og lytte til hva sjelen prøver å fortelle meg. 

Jeg alene, har ikke alle krefter som er nødvendige for alltid å vite hva jeg skal gjøre. En klarsynt som kan ta en titt utenfra på livet mitt, hjelper meg på et personlig plan. Hvis du vil ha noe av den samme hjelpen i din åndelige reise, ring en av dem i dag.

 

Vil du snakke om Ta en ferie for sjelen ring til:

SpatjenesterAnki
Tilgjengelig
Ankinr 233Medium, Klarsynte, Spåkone, Eksperthjelp, Spådame,...
 

Synske Anki kan lese av dine energier og finne tilbake til balansen. Hun spår i...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterBriana
Tilgjengelig
Briananr 80Medium, Eksperthjelp, Spådame, Spåtjenester, Klarsynt,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterElla
Akkurat blitt ledig
Ellanr 83Medium, Tarotkort, Spåtelefon, Spådame, Eksperthjelp,...
 

presentation kommer snart

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
SpatjenesterAmelaNy!
Opptatt
Ny! Amelanr 5Spådame, Spåtelefon, Spåtjenester, Tarotkort, Klarsynte,...
 

Amela er en heks som bruker kort og intuisjon når hun spår deg og er her for å hjelpe...

Les mer om megTrykk her for å ringe nå!
 
 
 

Artikkelforslag til deg

Fire tegn på at det er på tide å slutte i jobben din

6929 visninger

Har du et dårlig forhold til sjefen din? Våkner du deg hver morgen, og vegrer deg for å gå på jobb? Innebærer arbeidet ditt et høyt stressnivå?

 

Forstå og følg dine drømmer

7481 visninger

Alle har drømmer om fremtiden. Det beste vi kan gjøre er å ha realistiske drømmer som er fylt av åndelige budskap og livsenergi.

 

Lag din «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste ved hjelp av astrologi

5613 visninger

Konseptet med en «ting jeg ønsker å gjøre før jeg dør» liste er kjent for mange. Selv om du aldri har hørt ordet før, har du sannsynligvis tenkt over alle tingene du vil gjøre før tiden på denne jorden er over.

 

Forhold - tre tips som gjør at forskjellige livsløp fungerer

5161 visninger

Når folk innser at deres livsløp varierer fra deres partnere, tar de ofte avgjørelsen om å avslutte forholdet.

 

Livet etter døden, fortsetter barnet mitt å vokse?

9140 visninger

Tapet av et barn er en forferdelig byrde for foreldrene å bære. Mange lurer på om barn vokser opp i livet etter døden, forblir i samme alder, eller oppholder seg på jorden.

 

Ankou mannen med ljåen

13658 visninger
Er Ankou og mannen med ljåen samme person og hvordan ser en spådame på denne historien? Her i denne artikkelen så skal du få en forklaring.
 
 
 

Prisen for å ringe vår teletorgtjeneste på 820 97 123 er 26 kr/min. Du betaler via telefonregningen

Få beskjed når vi tilbyr gratisminutter!
Feil mobilnummer
Feil e-postadresse
 

 
Trykk her for å ringe nå!820 97 12326 kr/min
Denne siden bruker cookies. Hvis du godtar dette, trykk på knappen. Les mer
Aksepterer