Trykk 1 for å bli koblet sammen med første ledige person. Trykk 2 for å lytte til presentasjoner. Trykk 3 for å velge hvem du vil snakke med. 29,90 kr/min
 
Ta en ferie for sjelen
Ta en ferie for sjelen

Ta en ferie for sjelen

Åndelige ferier kan gi sjelen en sjanse til å innhente seg, hvile og ta imot ny energi. Ta en ferie for sjelen

Kan du ligge ute på en sandstrand med en god bok? Selvfølgelig kan du se for deg dette. Det er enkelt fordi det er det samfunnet fokuserer på hele tiden. Vi elsker å ta fysiske ferier for å slappe av fra alt stresset i hverdagen.

Hvorfor har du aldri vurdert å ta en ferie for sjelen? En åndelig ferie? 

Personlig bruker jeg litt tid for å gi sjelen min sjansen til å gjenvinne noe av sin energi som kan ha gått tapt over en periode, og prøver å holde tritt med alt som skjer rundt meg. På samme måte som jeg ber kroppen min å jobbe hardt hele året, ønsker jeg at min sjel skal gjøre det samme. Derfor elsker jeg å ha en fin oppladning og få mer energi på min åndelige ferie. 

Husk at livet er ikke bare en fysisk opplevelse 

Som mennesker har vi en tendens til å stole helt på våre fem sanser. Vi ser, berører, lukter, hører og smaker verden rundt oss. Det vi noen ganger glemmer å gjøre er å oppleve det i åndelig forstand. Vi blir så opptatt av verden rundt oss at sjelen ikke har mulighet til å fange opp alt det som skjer. 

En åndelig ferie, å ta en ferie for sjelen, er virkelig evnen til å ta en pause fra det daglige jaget i våre liv, det å kunne nyte og bare å være med oss ​​selv. De tingene sjelen føler er veldig viktig også. Det er et stort tap hvis vi glemmer å være oppmerksom på hva den prøver å fortelle oss. 

Nyt av fruktene i vår sjel 

Sjelen eller ånden er ikke bare noe som skal næres av plikt. Det gir også mange fordeler for deg selv. Sjelen gjør at vi kan ta inn våre dypeste tanker og erfaringer. Dette hjelper oss å se hva som ligger foran oss i fremtiden, og det kan til og med hjelpe oss med å gjenoppta kontakten med de som har gått over til den andre siden. Hvis vi ikke bruker noen av disse gavene så kan vi komme til å føle at noe mangler i hverdagen vår. 

Mange av oss, inkludert meg selv, trenger en åndelig veileder eller et medium for å hjelpe oss med å realisere alle fordelene med hva vår sjel har å tilby oss. Men når jeg er alene eller ikke har muligheten til dette så benytter jeg meg av kunnskapen jeg har opparbeidet meg om hvordan ta en ferie for sjelen. Jeg minner meg selv om å leve i nåtiden og lytte til hva sjelen prøver å fortelle meg. 

Jeg alene har ikke alle krefter som er nødvendige for alltid å vite hva jeg skal gjøre. Men når jeg lytter, virkelig lytter, til sjelen og hvor den styrer meg, så kjenner jeg en helhet. En slags viten om at det er nettop dette jeg trenger å gjøre, det er nettop her jeg trenger å være, akkurat nå. På et personlig plan vil det å ta en ferie for sjelen din kunne hjelpen deg i din åndelige reise,

 
Eila
LEDIG
 

Eilas gave er synskhet. Hun ser fortid, nåtid og fremtid. Relasjonsproblemer, økonomi,...

820 97 123MIN SIDE
 
Viktoria
LEDIG
 

Viktoria er en sterk og positiv spådame med lang erfaring med å bruke tarotkort og gi...

820 97 123MIN SIDE
 
Angelina
LEDIG
 

Angelina er en spådame som er spesialisert innen kjærlighet på spåtelefonen. La henne...

820 97 123MIN SIDE
 
Clair
LEDIG
 

Klarsynt, synsk spådame som er her klar til å gi deg spåtjenester og spå deg her på...

820 97 123MIN SIDE
 
 

Interessante artikler

Ring en klarsynt

Ring en klarsynt

Litt av en oppfordring, ring en klarsynt. Ja, noen ganger i livet bør en gjøre det, ring en klarsynt og få noen...
 
Tarotkort

Tarotkort

Lar man tarot kortvise veien i fremtiden kan man lett bli lurt, tenker nok en mange. Hva er egentlig tarotkort?
 
Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Medial rådgivning - En jungel av tilbud

Hva søker jeg etter når jeg vil finne den rette til å hjelpe? Medial rådgivning – en jungel av tilbud, er ikke helt...
 
Spor i snøen

Spor i snøen

Merkelige spor i snøen. Min intuisjon hjalp meg å finne koblingen mellom et spørsmål fra en kunde og spor i...
 
Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Kan en pendel hjelpe å vise vei?

Mange ganger i livet kommer man til et veikryss. Hvilken vei er riktig for deg? Kan en pendel hjelpe å vise...
 
 
 
 
820 97 123

Ved å bruke denne nettsiden samtykker du til bruken av cookies. Informasjon som samles inn av cookies kan inkludere hvor ofte du besøker nettsiden og fra hvilket land du surfer. Les mer

_